torsdag 12 juni 2008

En helt annan värld

I närheten av min sommarstuga ligger det en camping, där största delen är reserverad för åretruntstående villavagnar. Det är alltid lika fascinerande att gå omkring där och titta på hur folk pysslar och donar och blir alltmer bofasta för varje år som går. Själv tycker jag att poängen med att ha husvagn skulle vara att uppleva nya ställen, men det går ju inte med villavagn som måste flyttas med långtradare. Så här bor man in sig, bygger altaner, gör tillbyggnader i trä till sitt förtält och pyntar sina trädgårdar. Allt på ett avstånd av c:a två meter till grannar åt alla håll...


Ett eget terrass-fängelse...

Har man råd med en sån här bil känns det lite som att man borde ha råd med en riktig sommarstuga istället för en villavagn på en trång camping. Eller så lade de helt enkelt alla pengarna på bilen istället.

Efter campingutflykten skulle vi hem till Malmö och testade att starta min gamla ärvda bil efter fem månaders avställning, och den startade så fint att vi ville vara lite snälla tillbaks och handtvätta den innan vi gav oss ut på vägarna. Men först måste man ju skriva lite i dammet på rutorna.

Christopher hade ordning på det här med biltvätt.


Inga kommentarer: