fredag 2 juli 2010

Lika som bär


Gammal bild, men ändå lite rolig: från ett tidningsställ på Daglivs.

Utröstad schlagerpingla?

Försmådd prinsessa vars fästman visade sig ha legat med allt som rör sig under alla år de varit tillsammans (en tydligen erkänt säker källa som en kollega känner känner nån som legat med honom. Japp: tredjehandsinformation är alltid det bästa. :) )?

3 kommentarer:

Emma Gabrielsson sa...

Så fånig du är, så fånigt inlägg. Jag hittade din blogg precis. Gillar du att läsa skvallertidningar? Jobbar du på en kanske? Du kanske är tredjehandskällan så att säga. :) Haha!
Jag blir alltid lika fascinerad över människorna som läser sådan skit. Så mkt slöseri med tid på att läsa skaller om andras liv som skvallerjournalister har skrivit som inte har något med ens egna liv att göra. Tänker att det är samma människor som maniskt sysslar med stalking. Men jag känner ju dig så jag har säkert fel.. Du skulle säkert aldrig vilja gå in i schlager Annas mailkonto, ;)
Jag bara skrattar, det känns som ett riktigt tantinlägg. "Åh, nu ska jag göra mig lustig i min blogg." "kafferastskvaller" Hohohoooooo, Grattis, du borde få ett pris för Sveriges mest underhållande blogg!
Haha! Nu ska jag gå och gråta för du är så jävla kul! Åh den kändes, haha, bättre kan du kan du väl sikta? Varför ge dig på berg när det finns småsten?

Mvh
/Emma A

Anonym sa...

Nästan lika kul som att gå in i Christian Olssons mailkonto.

Pop-Sara sa...

jag känner ingen emma gabrielsson, så madde, om det här är du IGEN så I swear to God: en enda kommentar till och du blir polisanmäld igen!!!
lämna för i h-e mig och min familj i fred!