fredag 4 juni 2010

Great Works sommarfest

Igår hade vi sommarfest med jobbet. GWs fester är kända för att vara episka, så festgruppen hade mycket att leva upp till - och det gjorde de också. Vi delades upp i fem lag efter lunch, och satte av i varsin minibuss, där vi fick 28 uppdrag upplästa för oss. Vi skulle utföra så många som möjligt på 2,5 timmar och samla så många poäng vi kunde.

Linn i bilen. I vårt lag var vi jag, Linn, Jakob O, Jocke, Jesper, Mattias, Stefan, Bo och frilans-Camilla.

Jesper två meter upp i ett träd: 100 p.

Okänt barn som ritar en teckning: 200 p.

Registreringsskylt med bra ord: 100 p.

Jakob badar i Hagaparken: 100 p - lite snålt, tyckte vi, med tanke på att hämta saltpaket från tre olika hamburgerrestauranger gav 250... Och att få med sig Marco, som slutat, till festen på kvällen gav 1 000 poäng - vi var lagom bittra när han valde ett annat lag för att de hann fram för att hämta honom först!

Framme vid Kalle Ws stuga i Sorunda, där de byggt upp värsta tivolit! (Fler bilder kommer kanske från det sen från en annan kamera.) Herr Bergström är här iklädd min strumpbyx-lagmössa (100 p). Han är för övrigt världens bästa, eftersom det är tack vare honom jag jobbar på GW.

Den här bilden är inget vidare, men den fick vara med ändå, för att illustrera hur filmiskt det var att sitta längst fram vid jättefönstret på vägen hem på natten.

Inga kommentarer: